Een fotoalbum van uw baby maken: enkele tips

Wat is er voor ouders mooier dan de eerste mijlpalen van hun kind? Van de eerste glimlach tot de eerste wankele stapjes, niemand krijgt er genoeg van om foto’s van deze kostbare momenten te bekijken. Maar hoe maakt u een baby fotoalbum van deze vertederende herinneringen? Om u te helpen, volgen hier enkele tips.

Fotoalbum van uw baby

© Amber Wheeler


 

Mooie foto´s van uw baby

De eerste stap is uiteraard het maken van de foto´s van uw baby. Als u al mooie foto´s van uw baby hebt, kan u meteen aan de volgende stap beginnen. Zoniet volgen hier enkele tips:

  • Neem een maximum aantal foto’s: u hebt dan meer kans op een mooie pose van uw baby.
  • Verkies natuurlijk licht, dit geeft altijd mooiere resultaten. Als dit niet kan, kies dan voor gedimd en indirect licht.
  • Plaats u op dezelfde hoogte van uw baby, u zal merken dat de resultaten mooier zijn
  • Verzorg de achtergrond van de foto: vermijd een overladen achtergrond.

De foto’s schikken in uw babyalbum

U bent erin geslaagd om de mooiste momenten uit het leven van uw baby vast te leggen? Tijd om uw baby fotoalbum te vullen! Kies een fotoalbum van hoge kwaliteit voor deze unieke herinneringen. Dankzij een lay-out software kan u een volledig gepersonaliseerd fotoalbum creëren. Waarom geen dubbele bladzijde voorzien voor uw mooiste foto´s? Of kleine tekstjes toevoegen bij enkele kiekjes? Een ander idee is  een blanco bladzijde in te lassen om er een eerste haarlokje of handafdrukje van uw baby op te zetten.

Er was eens …

Een uniek fotoalbum vertelt vooral een verhaal. U hebt al uw foto´s gesorteerd en bent begonnen met het invullen van de bladzijden van uw fotoalbum? Probeer de foto´s terug te vinden die de eerste mijlpalen weergeven van uw baby´s leven: de eerste glimlach, het eerste dutje, het eerste badje, het eerste tandje of de eerste pasjes. De “eerste keer” momenten van uw baby zijn bijna niet te tellen. Eén na één vormen ze het verhaal van uw fotoalbum.Een fotoalbum van uw baby maken: enkele tips

Vergeet ook de dagelijkse dingetjes niet, zoals de knuffel of het eerste speeltje. U kan ook een verhaal van voor de geboorte toevoegen:

  •  Foto’s van de eerste ontmoeting van mama en papa.
  • Echografieën
  • Geboortekaartje

Alles kan! Ieder verhaal is uniek en het is met kleine details dat u een origineel en ontroerend fotoalbum maakt.

En wat zijn uw tips om een fotoalbum van een baby te maken? Deel uw tips met ons in de commentaren. Het zal een plezier zijn om ze te lezen!

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter